6
product-template-default,single,single-product,postid-40,wp-custom-logo,theme-stockholm,stockholm-core-2.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.6.9,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-large-gallery-type,qode-single-product-thumbs-below,elementor-default,elementor-kit-456

Klima uređaji

Odaberite klima uređaj za vaš ugodan boravak u prostoru tokom cijele godine.

Haier TIDE PLUS WI-FI AS35TAMHRA/1U35YEFFRA

859,00 KM

Tide Green R32 predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete te performansi uz odličnu energetsku učinkovitost i napredno filtriranje zraka. Nema štetnog utjecaja na ozon, koristi 30% manje rashladnog sredstva i povećana je energetska efikasnost.

TIHI, SKORO NEČUJNI NAČIN RADA

Tišina koja osigurava mir u vašem domu, a opet stvara ugodu klimatiziranog prostora. Funkcija Super Quiet optimizira rad i smanjuju razinu buke do razine šapata (18 dB). Zbog navedene funkcije klima uređaj Tide odličan je odabir za spavaće sobe. Jeste li znali? Istraživanje rada u Haier laboratorijima rezultiralo je poboljšanom konstrukcijom ventilatora većeg promjera i rasporeda lopatica kojim se osigurava vrlo tihi rad uređaja.

INTELIGENTNO STRUJANJE ZRAKA

Strujanje zraka je namješteno na najbolji mogući način kako bi vi osjetili samo ugodu. Ova funkcija donosi tehnologiju dvostrukog ispuštanja zraka. Strujanje zraka usmjerava se automatski prema gore kad se hladi ili prema dolje pri grijanju. Zrak se automatski širi u velikoj prostoriji i na taj način se izbjegava direktan ispuh zraka na tijelo.

UGODNOST U VAŠEM DOMU

Dok je stanje mirovanja uključeno, klima uređaj je postavljen na blagu temperaturu, a radni zvuk je podešen na najnižu razinu. To vam prije svega omogućuje miran i ugodan san .

  • WI-FI
  • Indikator rada
  • ON-OFF card opcija
  • Tihi način rada
  • Inteligentno strujanje zraka
  • Višeslojni filteri
  • Samočišćenje uređaja
  • 24-satni timer
  • Auto restart
SKU: AS35TAMHRA/1U35YEFFRA Category:
Proizvođač

Haier

Tip

Inverter

Energetska klasa (hlađenje)

A++

Energetska klasa (grijanje)

A+

Kapacitet hlađenja

3,20

Kapacitet grijanja

3,40

Veličina prostorije

od 30m2 do 50m2

Dodaci

WiFi

Rashladni medij

R32