6
product-template-default,single,single-product,postid-48,wp-custom-logo,theme-stockholm,stockholm-core-2.3,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_grid_1300,qode_footer_adv_responsiveness,qode_footer_adv_responsiveness_1024,qode_footer_adv_responsiveness_one_column,qode_menu_,qode-mobile-logo-set,qode-single-product-large-gallery-type,qode-single-product-thumbs-below,elementor-default,elementor-kit-456

Klima uređaji

Odaberite klima uređaj za vaš ugodan boravak u prostoru tokom cijele godine.

Haier FLAIR PLUS WI-FI AS50S2SF2FA-3/1U50S2SJ2FA

2.170,00 KM

Haier Flair Plus specijalist za sterilizaciju zraka

Znate li da zrak u zatvorenim prostorima može biti dvostruko zagađeniji od vanjskog zraka? U zatvorenim prostorima provodimo najviše vremena te kvaliteta zraka koji udišemo izravno utječe na naše zdravlje.
Zagađeni zrak izvana ulazi u uredske prostorije ili naš dom kroz prozore i vrata, ali i kroz ventilaciju. Sa zrakom u prostor dolaze i štetne čestice od ispušnih plinova, čađe, prašine, peludi, itd. U većim gradovima, pogotovo u područjima s frekventnijim prometom, zrak je još zagađeniji.

Gdje se nalazi izvor onečišćenja zraka u našem domu? Izvora je mnogo, a najčešće su to: kemikalije iz sredstava za čišćenje i pranje rublja, dlake kućnih ljubimaca, alergeni koji se nalaze u biljkama i prašini, plinovi iz upaljenih kućnih aparata, vlaga iz kupaonica, formaldehid sa namještaja, tkanina i nekih laminata, stari tepisi koji su idealna podloga za grinje i bakterije. Svi navedeni zagađivači potencijalna su opasnost za zdravlje jer narušavaju kvalitetu zraka koji nerijetko udiše i cijela obitelj.

Brinem o kvaliteti zraka koji udiše moja obitelj

Loša kvaliteta zraka može biti posebno štetna za ranjive skupine poput djece, starijih osoba i onih sklonih raznim alergijama. Zanimljiva je činjenica da djeca provode gotovo 90% svog vremena u zatvorenom prostoru, a više od trećine tog vremena igraju se i spavaju u svojim spavaćim sobama. Kako bi uklonili štetne čestice zraka iz dječjih soba, Haier je osmislio više inovativnih funkcija koje steriliziraju ne samo zrak, već i sam klima uređaj.

Funkcija NANO-AQUA ionizacije omogućava udisanje čistog i svježeg zraka i u zatvorenom prostoru. Uništavaju se gotovo sve štetne čestice u zraku: mikročestice prašine, bakterije, virusi i alergeni poput peludi i grinja, s učinkovitošću većom od 97,5%. Ljeti klima uređaj ugodno rashlađuje prostor i istovremeno brine o kvaliteti zraka u domu.

Djeca udišu više onečišćenja iz zraka po jedinici tjelesne težine od odraslih osoba pa je time i utjecaj na zdravlje djeteta puno izraženiji nego kod odraslih. Loša kvaliteta zraka može dovesti do preopterećenosti dječjeg organizma pa se mogu javiti simptomi poput kašlja, nervoze, umora, glavobolje i dr. Zdravstveni djelatnici preporučuju održavanje temperature u dječjoj sobi između 20 i 22 stupnja uz vlažnost od oko 50%. Nano-aqua ionizator povećava količinu negativnih iona u zraku što značajno poboljšava kvalitetu zraka koja se udiše u prostoriji. Ioni učinkovito zadržavaju optimalnu vlažnost zraka kako bi naša koža bila glatka i sjajna.

Ne želim bakterije i viruse na svom klima uređaju

Prema neovisnom istraživanju, bakterije i virusi ne mogu preživjeti na temperaturi od 56 °C (duže od 30 minuta). Novi Haierov model klima uređaja Flair Plus specijalista je za sterilizaciju zraka i unutarnje jedinice klima uređaja. 56 °C sterilizacija funkcija je koja ubija bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56 ° C tijekom 30 minuta. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, cijela se unutarnja jedinica klima uređaja sterilizira, a virusi i mikroorganizmi iznutra ubijaju.

Želim osjetiti prirodni povjetarac u domu

Nakon dolaska pandemije, tehnologija čišćenja i sterilizacije zraka klima uređaja ubrzano se nadograđivala kako bi zadovoljila rastuće potrebe korisnika diljem svijeta za pročišćenim i svježim zrakom u zatvorenim prostorima. Još jedna Haier-ova funkcija Low wind uspjela je osigurati svojim korisnicima brzo postizanje željene temperature i dotok svježeg prirodnog zraka bez negativnog efekta propuha. Bezvremenski dizajn modela Flair Plus uklapa se u sve stilove interijera, njegova visoka ušteda energije A+++ i inovativne funkcije za zdrav zrak čine ga savršenim izborom za one koji žele klimu koja ljeti ugodno hladi uz osjećaj prirodnog povjetarca.

 

  • Wi-Fi upravljanje
  • Frost Clean – 99,9% pročišćen zrak
  • Super tihi rad (19 dB)
  • Ugodan san
  • 3D ispuh zraka
  • 10°C toplinsko održavanje
  • Self Hygiene – Primjenjuje srebrne nano čestice na komponentama gdje cirkulira zrak kako bi neutralizirao bakterije i plijesan koji prijete našem zdravlju
  • Nano-Aqua sterilizacija – Ionizator koji otpušta pozitivne i negativne ione za sterilizaciju zraka u prostoriji, sa učinkovitošću od 97,5%
  • 56°C STERI-CLEAN – Uništava bakterije i viruse zagrijavanjem isparivača na 56°C tijekom 30+ minuta

Out of stock

SKU: AS50S2SF2FA-3/1U50S2SJ2FA Category:
Proizvođač

Haier

Tip

Inverter

Energetska klasa (hlađenje)

A++

Energetska klasa (grijanje)

A++

Kapacitet hlađenja

5,20

Kapacitet grijanja

6,00

Veličina prostorije

od 30m2 do 50m2

Rashladni medij

R32